TILMELD DIG NU: Kom til gallafest og prisuddeling 8. marts 2024

DJ Kreds 5 11 jan , 2024 0 Comments Event
Sidste års vindere ved gallafesten d. 11. marts 2023 i Musikteatret i Holstebro. Foto: Ole Mortensen

Lige nu tygger de fire juryer på de knap 30 indkomne forslag til prisvindere af kreds 5’s fire priser. De nominerede offentliggøres 1. februar. (Opdateret: Her er de nominerede)

Ventetiden kan du passende udnytte til at tilmelde dig gallafesten den 8. marts 2024 i Musikteatret i Holstebro. Det hele begynder med generalforsamling kl. 17.30, og herefter er der gallafest og prisuddeling med en lækker treretters menu og fri øl/vand/vin hele aftenen. Du kan godt deltage i generalforsamlingen uden at deltage i gallafesten eller omvendt. Læs mere og tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder. Frist for tilmelding til gallafesten er 27. februar kl. 12.00.

Vi ser frem til at se dig!

Læs mere om generalforsamlingen her.

Prisuddeling

Under gallafesten uddeler Kreds 5 de fire priser til kollegaer, som har gjort en bemærkelsesværdig indsats i løbet af 2023.

DEN GYLDNE – Gives til en person eller gruppe, der i det forgangne år i særlig grad har markeret sig inden for sit fag

DEN VISUELLE – Gives til en person eller gruppe, der har skabt noget opsigtsvækkende ved hjælp af fotos, video, grafik, layout, webdesign eller lignende.

DEN OVERRASKENDE – Gives til en person eller gruppe, som indenfor det seneste år har brugt sit håndværk på en ny og overraskende måde til inspiration for andre i branchen.  

DEN KOLLEGIALE – Gives til en person, der har markeret sig som en faglig sparringspartner og/eller inspirerende kollega, som er klar med opmuntring, smil og energi og er med til at skabe sammenhold

Written By DJ Kreds 5