Mindeord om tidligere kredsformand Flemming Hansen

DJ Kreds 5 24 aug , 2021 0 Comments Nyhed
Foto: Ole Mortensen

Højt humør, stor faglighed, indsigt, menneskelig forståelse og hjælpsom. Sådan var vores gode ven og kollega, tidligere formand for Dansk Journalistforbunds kreds 5, pressefotograf Flemming Hansen, som alt for tidligt gik bort natten til søndag.

Vi har oplevet Flemming som en vidende fyr med hjertet på rette sted. Her var der ingen quick fixes for at komme hurtigere hjem – nej her var der tid til samtalen og til at stikke fingeren i jorden. Flemming var altid klar med en hjælpende hånd – altid dybt involveret i sit fag og sine nærmeste.

Han var et overskudsmenneske – som altid havde en kvik bemærkning og et smil på læben – men også en alvorlig side som kæmpede for vores rettigheder og huskede på, hvilket fundament, vi hviler på. I Dansk Journalistforbunds kreds 5 har Flemming været en stor inspiration i forhold til det faglige arbejde.

Han evnede at samle folk omkring sig til at få løftet opgaverne med et imponerende og smittende engagement. Og uanset hvor presset han selv måtte være med arbejde og private forhold, slækkede han aldrig på sin ordentlighed. I kreds 5-regi er Flemming savnet – det er en tung arv at løfte det frivillige arbejde i samme tempo og med samme indsigt, som han gjorde. Flemming er ikke mere. Men Flemming lever. I vores erindring. Og minderne luner vi os ved og trøster os ved.

Vores tanker går til Flemmings nærmeste – hans højtelskede Liv, Josefine, Rune, Mikkel og alle de andre, Flemming har sat aftryk hos. Æret være Foto-Flemmings minde.

På vegne af DJ Kreds 5
Allan Boye Thulstrup, Brian Bruhn & Monica Jørgensen

Written By DJ Kreds 5