Kredsbestyrelsen skifter formand

DJ Kreds 5 20 jun , 2021 0 Comments Nyhed
Kreds 5s nye formand Svend-Vilhelm Mikkelsen er til daglig journalist på TV MIDTVEST. Foto: Palle Mouritsen

Vores hidtidige formand Flemming Hansen har været nødt til at trække sig fra posten, da han har fået en kræftsygdom, som han er i behandling for. Formandsposten er nu overtaget af Svend-Vilhelm Mikkelsen, der til dagligt arbejder på TV MIDTVEST.

Vi vil gerne takke Flemming Hansen for det store arbejde han har lagt i kredsbestyrelsen, først som næstformand og siden som formand. Bestyrelsen har på kredsens vegne givet en Flemming en buket med ønsket om god bedring og snarligt gensyn.

Bestyrelsen ser herefter således ud:
Fungerende formand: Svend-Vilhelm Mikkelsen – TV MIDTVEST
Kasserer: Jan Hallin – Region Midtjylland
Sekretær: Rasmus Gade Østergaard – DR Midt & Vest
Medlemmer:
Brian Bruhn – Herning Bibliotekerne
Monica Jørgensen – DR Midt & Vest
Suppleanter:
Hans Olav Sandal – Nielsen Car Group
Louise Deruginsky – TV MIDTVEST

Generalforsamling til september

Bestyrelsen har fastsat en dato for kredsens ordinære generalforsamling. Det bliver tirsdag 7. september. Stedet er endnu ikke fastsat, men vil blive meldt ud efter sommerferien. Efter vedtægterne skulle generalforsamlingen havde været afholdt i marts, men måtte udskydes som følge af corona-restriktioner.

På dagsordenen til den kommende generalforsamling vil blandt andet være valg af formand og mindst et nyt bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen vil forsøge at finde egnede kandidater, så hvis du har lyst til at tage en tørn med bestyrelsesarbejdet, så tøv ikke med at kontakte et af de nuværende bestyrelsesmedlemmer. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du bare vil have en uforpligtende snak om, hvad arbejdet indebærer.

Gallafest og prisuddeling i 2022

Vi har tidligere besluttet, at vi udskyder årets gallafest og prisuddelinger til 2022. Her vil vi til gengæld skyde et brag af en fest af sted. Sammen – og uden alt for meget afstand.

Bliv klogere med webinar

Dansk Journalistforbund afvikler forsat en række webinarer – altså digitale oplæg – om alt fra stresshåndtering over video på Instagram til tæmning af trolde. Find rækken af muligheder her: https://journalistforbundet.dk/events

Og gik du glip af et tidligere webinar eller trænger du til en genopfriskning, så kan du finde nogle af de tidligere webinarer her: https://journalistforbundet.dk/afholdte-webinarer-oversigt

Written By DJ Kreds 5