Invitation til gallafest og generalforsamling 2022

DJ Kreds 5 29 dec , 2021 0 Comments Event
Foto: Ole Mortensen

Trænger du til fest og netværk, så er det nu, du skal sætte kryds i kalenderen og tilmelde dig gallafest og generalforsamling 2022. 

Vi har skruet et program sammen med prisuddeling, underholdning, fri bar og en mægtig menu. Du får adgang til festlighederne for blot 200 kroner, hvis du er medlem af kredsen. Er du chef, er du også velkommen til at deltage – din pris er 400 kroner for hele molevitten. Og er du praktikant i kredsen – ja så deltager du gratis. 

Program:

17.30: Generalforsamling 2022 – dagsorden følger. Men ved du allerede nu, at du har punkter, du ønsker diskuteret, så send os en besked. Og har du lyst til at engagere dig i bestyrelsesarbejdet, hører vi som altid gerne fra dig. 

18.30: Velkommen til gallafest 2022

Vi uddeler i løbet af aftenen de fire priser:
Årets overraskelse
Den visuelle pris
Årets talent
Den gyldne blok

Formand for DJ Kreds 5 Monica Jørgensen vil efter bedste evne binde aftenen sammen – og når det skal være rigtig sjovt, overlader vi i løbet af aftenen scenen til DM-vinder og stand up-komiker Simon Væver fra Ans. 

Vi serverer en middag, der er en galla værdig – hvis du følger med på Facebook, vil du i det nye år få mere info om det. DJ Hans får dig på dansegulvet med masser af god musik. 

Og så er der det med den frie bar. Når først din entre på de 200 kroner er betalt, skal du ikke have penge op af lommen for øl, vin, vand og et lækkert udvalg af drinks. 

Hvordan foreslår jeg en vinder til priserne?

Du kan allerede nu indsende forslag til, hvem du mener, bør anerkendes for sit arbejde.
Det kræver blot en kort begrundelse samt et link til eller produktet eller produkterne vedhæftet i en mail til mail@djkreds5.dk
Vil du vide mere om priserne og hvordan du griber det an, kan du læse mere ved at trykke på knappen herunder:

Det er vores ønske, at vi 11. marts 2022 kan samle flest mulige medlemmer til et brag af en fest – efter to år i pandemiens skygge, trænger vi til det. Så hiv fat i dine kollegaer og sæt kursen mod Anlægspavillionen 11. marts 2022 i fællesskab. Vi vil virkeligt gerne se dig, uanset om du kommer fra Viborg, Ringkøbing, Herning, Holstebro, og alt der imellem. 

De allerbedste hilsner til fra
Jan, Sara, Laura, Steffen, Hans, Brian & Monica – DJ Kreds 5’s bestyrelse

Written By DJ Kreds 5