GENERALFORSAMLING 2021 – DJ KREDS 5

DJ Kreds 5 13 aug , 2021 0 Comments Begivenhed
Foto: Ole Mortensen

Vi håber at se dig til den årlige generalforsamling i DJ Kreds 5.

Generalforsamlingen er vores kickoff til et nyt år – som forhåbentligt byder på færre restriktioner og mere sjov og flere faglige indspark.  Kom og vær med til at sætte retning for vores regionale udgave af Dansk Journalistforbund. 

7. september 2021 kl. 17.00

Hos Medietanken – TV MIDTVEST, Søvej 2, Holstebro

PROGRAM

17.00: Ankomst

17.15: Generalforsamling iflg. dagsorden

18.00: Tommy Zwicky holder oplæg om at holde styr på (krise-)kommunikationen i en forhadt virksomhed. I sit tidligere job kommunikationschef hos Huawei er han blevet kaldt forræder, vodkaklovn og ludersøn – og til sidst forlod han jobbet i protest. Tommy er for nylig ansat som redaktionschef på TV Midt Vest og vil give os et indblik i den kommunikationsverden, han har bevæget sig rundt i – til inspiration for både de medlemmer, som arbejder med den “rene journalistik” og de, der arbejder med PR og kommunikation. 

19.00: Middag – vi byder på tapas fra Nordisk Tapas,  et godt glas vin eller øl og runder aftenen af med det, vi alle har undværet længe: Fællesspisning og networking. 

21.30: Tak for i dag

Tilmeld dig generalforsamlingen senest 30. august på mail til mail@djkreds5.dk

Vær med til at forvalte medlemmernes penge!

Har du lyst til at bidrage til bestyrelsesarbejdet, så giv os et praj. Vi er på udkig efter nye kræfter, som vil være med til at løfte foreningen i gang efter en lang periode uden aktivitet. Du er velkommen til at kontakte konstitueret formand Svend Vilhelm eller en af de andre bestyrelsesmedlemmer.  

Vel mødt,

Bestyrelsen – Kreds 5.

Written By DJ Kreds 5