Gallafest 2024: Her er de nominerede

DJ Kreds 5 05 feb , 2024 0 Comments Event

Alle fire jurygrupper har mødtes, og vi kan derfor nu endelig løfte sløret for de nominerede til årets fire priser, som uddeles fredag den 8. marts i Musikteatret i Holstebro. Det hele begynder med generalforsamling kl. 17.30, og herefter er der gallafest og prisuddeling med en lækker treretters menu og fri øl/vand/vin hele aftenen. Du kan godt deltage i generalforsamlingen uden at deltage i gallafesten eller omvendt. Frist for tilmelding til gallafesten er 27. februar kl. 12.00.

Her er de nominerede

Vinderne offentliggøres ved gallafesten d. 8. marts. Videoerne er sponsoreret af TV MIDTVEST og produceret af FTP-elev Katrine Jensen. Et stort tak til begge!

Den Gyldne

Anders Toft Bro, Line Morell Holm, Kåre Rolf Hansen, Allan Ødegaard og Kirsten Axelsen, TV MIDTVEST, for serien “Få det sunget”

Brian Laursen, Skive Folkeblad, for artikelserien RETRO

Christian Baadsgaard, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, for afdækning af forholdene i Ringkøbing-Skjern Forsyning


Den Visuelle

Morten Stricker, Dagbladet Holstebro-Struer og Folkebladet Lemvig, for unikke og flotte portrætfotos

Karsten Peier, Morten Bramming, Mia Vad Hove, Mette Mørk Andersen og Søren Juul Eriksen, Holstebro Kommune, for deres arbejde med at planlægge og kommunikere fejringen af Holstebros 750 års byjubilæum i 2024

Bent Leth, Karl Erik Lørup & Jonas Bach Sørensen, TV MIDTVEST, for serien “GIGA”


Den Overraskende

Brian Laursen, Skive Folkeblad, for artikelserien RETRO.

Frederik Helms og Selma Kvist Åstrøm, TV MIDTVEST, for indslag om og med kunstig intelligens.


Den Kollegiale

Turit Skovborg, Skive Folkeblad, er en af de kolleger, der er med til at binde en redaktion sammen.

Anne-Mette Skaanning, Ringkøbing-Skjern Dagblad, har netop holdt 25 års jubilæum på Ringkøbing-Skjern Dagblad, og alle årene er kendetegnet ved høj faglighed, som hun aldrig er bange for at dele ud af til sine kolleger.

Louise Harkjær Møller, TV MIDTVEST. Når Louise er på arbejde, føler kollegaerne sig aldrig glemt. Tværtimod føler de sig set og hørt.

Written By DJ Kreds 5