GALLAFEST: Tilmeld dig nu!

djkreds5 14 feb , 2018 0 Comments Begivenhed
Foto: Ole Mortensen
Foto: Ole Mortensen

ÅRETS TRÆF for midt- og vestjyske mediemennesker – DJ Kreds 5s GALLAFEST – finder sted fredag d. 9. marts 2018 kl. 18.30 i Anlægspavillonen i Holstebro.

Følg dette LINK lige nu, og så er du blot et klik væk fra at være tilmeldt et brag af en fest.

Kære Allesammen

Det er NU… Nu du skal tage dine kollegaer i hånden og få tilmeldt jer til dette års gallafest i Kreds 5.

Fredag den 9. marts kl. 18.30 danner Anlægspavillonen i Holstebro nemlig rammen om en fest, hvor vi hylder det bedste journalistik i Midt- og Vestjylland og uddeler kredsens traditionsrige priser.

Det er årets chance for at møde kolleger på tværs af medier og byer og få de faglige og sociale snakke, vi ikke altid når i den travle hverdag. Det er en aften, hvor vi bliver underholdt, sludrer over god mad og drikke og danser hele natten lang. Så tag dit pæneste tøj på og kom og vær med!

I år vil det være direktøren for Nørre Vosborg, Trine Jepsen, der guider os igennem aftenen, ligesom de fire Thyborøn-gutter i The Grandfætters vil sørge for lidt vestjysk underholdning af den musikalske slags.

Anlægspavillonens dygtige køkken serverer en buffet i stil med den, der fik mange rosende ord med på vejen sidste år.

Prisen er 200 kr. pr. person og dækker desuden velkomstdrink og et glas vin til maden. Drikkevarer kan derudover købes i baren, så længe du husker kontanter eller har Mobile Pay! For studerende/praktikanter er tilmeldingen gratis! Du er velkommen, hvis du er medlem af Kreds 5 eller har været det i 2017, eller hvis du er praktikant på en af landsdelens medier. Husk at invitere kolleger, der er flyttet i årets løb.

Følg dette LINK lige nu, og så er du blot et klik væk fra at være tilmeldt et brag af en fest.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding – og vi ses d. 9. marts!

Med venlig hilsen
Kredsbestyrelsen

Written By djkreds5